5 redenen om voor een schuifpui te kiezen

Zit u eraan te denken om uw woning met een prachtige schuifpui uit te breiden? Wij zeggen, ga ervoor! Vele andere gingen je voor en dat is niet voor niets. Wij, van Bogers, hebben de 5 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder waarom een schuifpui een goed idee is!

1. U kunt huis en tuin met elkaar verbinden

Als u graag tijd in de tuin doorbrengt, kunt u door een schuifpui uw huis en tuin met elkaar verbinden. Zo heeft u een geweldig uitzicht en kunt u ook door de schuifdeur gemakkelijk de tuin in- en uitlopen. Dit zorgt ervoor dat de ruimte veel groter oogt.

2. U krijgt meer licht in huis

Een groot voordeel van een schuifpui is dat er meer licht in huis komt. Omdat een schuifpui een groot raam is, komt er altijd extra veel licht naar binnen. Hierdoor gebruikt u minder de lampen binnenshuis, waardoor u zelfs energie zal besparen. Daarnaast is natuurlijk licht beter voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

3. U verliest geen ruimte

Vergeleken met openslaande deuren zal een schuifpui u ruimte gaan opleveren. U kunt namelijk de schuifpui eenvoudig naar buiten schuiven. Heeft u een deur, dan neemt deze vaak 1 meter ruimte in beslag als u hem opent. Daar heeft u met een schuifpui geen last van.

4. Er komt meer frisse lucht binnen

Door een schuifpui komt er ook meer frisse lucht binnen, wat zowel uw lichamelijke als geestelijke gezondheid ten goede komt. De schuifpui is eenvoudig te bedienen en kunt u zover als gewenst openzetten. Hierdoor kan het goed doorluchten, zelfs wanneer de schuifpui op een kier staat.

5. Het is een mooie investering

Een schuifpui is zeker een investering die de moeite waard is. Deze investering in uw woning zorgt ervoor dat uw huis in waarde zal stijgen. Dit zult u ook merken wanneer u op den duur de woning wilt te verkopen. Door de schuifpui kunt u een hogere prijs voor uw woning vragen.

Heeft u interesse in een schuifpui en wilt u deze op maat laten maken door Bogers? Vraag ons gerust om meer informatie over ons maatwerk en de prijzen die wij hanteren. Neem gerust contact op voor een schuifpui op maat!

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*