5 redenen waarom een dakkapel altijd een goed idee is

Een dakkapel plaatsen? Dit zijn de 5 voordelen hiervan

Heeft u een schuin dak? Dan is dit niet altijd even prettig qua benutbare ruimte. U heeft weliswaar een groot vloeroppervlak, maar u kunt weinig in de ruimte kwijt en vaak niet rechtop staan. Een dakkapel zorgt ervoor dat u de ruimte beter kunt benutten, waardoor de nutteloze logeerkamer of zolderkamer een betere functie krijgt. Bogers vertelt u wat de 5 voordelen van een dakkapel zijn.

Meer praktische ruimte en licht

Door een dakkapel krijgt u meer licht in de ruimte. Ook kan u de ruimte praktischer indelen. Denk aan het omtoveren van een opbergruimte naar een slaapkamer of studeerkamer. Doordat u meer licht krijgt vanwege de grotere ramen, kan u bij het openzetten van de ramen ook de ruimte beter ventileren. Hierdoor wordt het een volwaardige ruimte.

Het is een meerwaarde voor uw woning

Een dakkapel is een meerwaarde voor uw woning. Niet alleen de kamer wordt groter, maar ook het huis. Dit kan een voordeel zijn ten opzichte van andere huizen in uw straat. Door een dakkapel kan u uw woning ook van een extra kamer voorzien, net zoals bij een serre. Het aantal vierkante meters oppervlak van uw woning neemt toe, dus wordt uw woning meer waard dan voorheen.

Toe te passen naar uw smaak

U kunt een dakkapel in dezelfde stijl van uw woning laten bouwen. Door dezelfde kleuren en materialen toe te passen als de kozijnen, lijkt het alsof de dakkapel er altijd al is geweest. U kunt uiteraard ook juist voor wat anders dan anders kiezen.

Uw woning wordt meer waard

Omdat u meer kubieke meters in uw huis creëert, zal de waarde van uw woning ook vermeerderen. Voor potentiële kopers is een woning met dakkapel tevens aantrekkelijker. Dat betekent dat uw woning sneller verkocht zal worden als u uiteindelijk van plan bent om de woning weer te verkopen.

Onderhoudsarm

Een dakkapel is nooit geheel onderhoudsvrij. Echter heeft u er weinig onderhoud aan en hoeft u de dakkapel slechts af en toe af te nemen met water en bijv. groene zeep. Bijtende middelen raden we hierbij af. Mocht u een houten dakkapel willen plaatsen, dan is schilderwerk om de 3-5 jaar gewenst, zodat het hout in goede staat blijft.

Dakkapel plaatsen? Zet Bogers in

Wilt u een dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor de professionals van Bogers. Wij denken graag met u mee omtrent de juiste dakkapel voor uw woning en kunnen deze tevens op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*