dakkapel Bogers

Woodline dakkapel, een dakkapel bekleed van houtcomposiet

Heeft u behoefte aan extra woonruimte? In veel gevallen kiest u voor een dakkapel, zodat u van een kleine zolderruimte een volwaardige kamer kunt maken. U kunt hierbij kiezen om uw dakkapel te bekleden. Een dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte aan de binnenzijde. Aan de buitenzijde kiest u voor een ontwerp dat past bij het uiterlijk van uw woning. Een Woodline dakkapel is daar een hele geschikte oplossing voor.

Wat is een Woodline dakkapel?

Een Woodline dakkapel is een dakkapel met bekleding van houtcomposiet. U krijgt daarmee een dakkapel die is bekleed met gerecyclede kunststof en eruit ziet als hout. De houtnerf is zichtbaar en de kleuren waarin de Woodline dakkapel verkrijgbaar is, zijn gebaseerd op natuurlijke houtkleuren. Zoals bijvoorbeeld tropisch hardhout als teak en ipé, maar ook cederhout of donkergrijs hout.

De voordelen van een dakkapel van houtcomposiet

De natuurlijke uitstraling van hout wordt extra benadrukt door de open structuur die het latwerk heeft. Daarnaast profiteert u van de voordelen van het kunststof materiaal. Dat betekent dat u een waterdichte gevelbekleding heeft die niet gevoelig is voor de invloed van regen. Verder is de dakkapel ook brandwerend. Bovendien kan de Woodline dakkapel volledig geïsoleerd worden en het is onderhoudsarm. U hoeft het bijvoorbeeld niet te schilderen. U krijgt twintig jaar garantie op de kleurechtheid!

Stijlvol wonen met een Woodline dakkapel

Met een Woodline dakkapel heeft u een gevelbekleding die u afstemt op het karakter van uw huis. Enerzijds kunt u deze gevelbekleding toepassen op een huis in een landelijke stijl, maar het past ook uitstekend bij een moderne woning. U heeft de keuze tussen verschillende profielen, waardoor u zelf de gewenste uitstraling kunt bepalen. Dit bereikt u onder andere door te kiezen voor een horizontale of verticale plaatsing.

Laat een Woodline dakkapel professioneel plaatsen

Bij het plaatsen van een Woodline dakkapel moet met een aantal zaken rekening gehouden worden. Zoals bijvoorbeeld de ventilatie en een solide bevestiging van de gevelbekleding. Voor een professionele montage maakt u uiteraard gebruik van een ervaren bedrijf als Bogers. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst. Of bezoek onze showroom zodat u persoonlijk de gewenste kleur van uw Woodline dakkapel kunt uitzoeken.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*