Een dakkapel renoveren

Een Dakkapel renovatie is soms verstandig als u een verouderde dakkapel hebt. U hoeft dan niet een hele nieuwe dakkapel te plaatsen en zo kan een renovatie dus schelen in de kosten.

Is het mogelijk een dakkapel te renoveren?

Uw dakkapel vervangen of renoveren?Het is zeker mogelijk om een dakkapel te renoveren. Vooral een kleinere beschadiging is te behandelen. Wij zullen altijd samen met u bepalen wat de wensen zijn. Als een dakkapel dusdanig beschadigd is, kan het wellicht verstandiger zijn het alsnog te laten vervangen. Onze specialisten zullen u adviseren.

Is de dakkapel in een slechte staat?

Zoals al eerder aangegeven. Bij een dakkapel in te slechte staat, dan zullen onze specialisten adviseren om de dakkapel volledig te vervangen en niet te renoveren. Als de dakkapel zodanig oud of beschadigd is, dan is vaak volledig vervangen voordeliger dan renoveren. Bij Bogers heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Zo kunt u kiezen voor Keralit ® kunststof schroten met een niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur. Ook heeft u de mogelijkheid de boeiboorden en zijwangen te bekleden met Trespa ®: een glad plaatmateriaal dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en leverbaar is in alle RAL-kleuren en verschillende houtdessigns.

Is de dakkapel in goede of redelijke staat?

Bij een dakkapel van redelijke staat is een renovatie slim.De kosten zullen in dit geval lager zijn dan bij een volledig nieuwe dakkapel. Bij een renovatie kunnen de zijkanten van de dakkapel vervangen worden door kunstof. Heeft u nog een houten kozijn? Ook dit kan vervangen worden naar een kunststof kozijn. Dit alles zorgt ervoor dat de dakkapel weer onderhoudsvriendelijk wordt, want het vergt bijna geen onderhoud. De dakkapel zal weer flink wat jaren meegaan.

Heeft u een zeer oude dakkapel?

Is de dakbedekking van de bestaande dakkapel van bitumen? Of is de dakkapel ouder dan 10 jaar? Dan kan het goed zijn om de dakbedekking te renoveren voor EPDM. Dit is een elastisch synthetisch rubber en is erg goed bestand tegen allerlei temperatuur- en weersinvloeden.

Hoe gaat een dakkapel renovatie?

– Kozijnen worden weggezaagd
– Ramen worden verwijderd
– Zijwanden worden verwijderd en nieuwe worden geplaatst
– Nieuw kozijn met isolerende HR++ beglazing.
– Dakbedekking kan vervangen worden

Dakkapel renovatie of een hele nieuwe nieuwe dakkapel?

Twijfelt u of een renovatie wel nuttig is? Of dat juist een hele nieuwe dakkapel de betere oplossing is? Onze specialisten zijn ook in staat om twee offertes te maken, één voor de renovatie en één voor een geheel nieuwe dakkapel. U kunt dan zelf ons advies en de kosten vergelijken. Dus weet u niet precies wat u met uw huidige dakkapel wilt? Laat u dan adviseren door ons vakkundige team! Tevens kunt u een kijkje nemen in de showroom, om een goed beeld te vormen van de mogelijkheden. Maak nu een afspraak.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*