Heeft uw dakkapel goten?

Zelfs als u nog nooit van een dakkapel gehoord hebt, zou u zeker een dakkapel herkennen als u er een zag. Dakkapellen zijn vensters die naar buiten steken vanaf schuin aflopende daken en ze hebben hun eigen minidak. Mensen voegen vaak een dakkapel toe aan kamers met een verticaal schuin dak, waardoor renoveren of uitbouwen moeilijk is.

Een installatiebedrijf voor dakgoten zal u meestal adviseren om dakgoten op uw dakkapellen te plaatsen, omdat het in wezen op zichzelf staande daken op uw huis zijn en alle behoeften van een dak delen. Als u zich afvraagt ​​of u dakgoten op uw dakkapel nodig hebt, staan ​​hieronder enkele overtuigende argumenten waarom ze een goed idee zijn.

Bestaande Goten

Als uw dakkapel al goten heeft, zullen ze zeker merkbaar zijn en eruitzien als miniatuurversies van de grotere goten die de omtrek van de rest van uw huis doorlopen. Ze zijn gemaakt van vergelijkbaar materiaal en zijn bedoeld om dezelfde taak te volbrengen (d.w.z. water van het dak houden). Ze zijn echter een beetje lastiger, omdat ze problemen opleveren voor de rest van uw huis als ze niet correct zijn geïnstalleerd.

Veel mensen met grote gevel dakkapellen vragen hun goot installatiebedrijf vaak of het beter is om een ​​goot eventuele regen van een dakkapel te laten vangen, of de regen gewoon in een lagere goot te laten lopen. Dit is zeker een goede vraag. Veel mensen denken dat dit het dak blootstelt aan waterschade door water dat van de dakkapel stroomt. De meeste goot installatie-experts bevelen zowel een afzonderlijke goot als een extra regenpijp aan die de dakkapel verbindt met de hoofdgoot eronder, zodat al het water dat van de dakkapel afkomt de rest van het dak overslaat (waardoor potentiële schade wordt voorkomen) en rechtstreeks naar de hoofdgoot gaat.

Als uw dakkapel momenteel geen goot heeft, kunt u overwegen uw goot installatie-experts op te roepen om ze te laten installeren. Hoewel het water dat van uw dakkapel stroomt misschien niet zo belangrijk lijkt, levert het wel potentiële problemen op voor de rest van uw dak. Een kleine goot en regenpijp is een snelle oplossing om ervoor te zorgen dat uw dak goed wordt beschermd. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Bogers.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*