Is een schuifpui veilig?

Is uw woning toe aan een transformatie? Wat dacht u van een schuifpui? Het toevoegen van een schuifpui aan uw huis biedt veel voordelen. Zo kunt u met een schuifpui meer genieten van het daglicht in de woonkamer. Niet alleen verdient elke mooi ingerichte woonkamer meer daglicht, maar het toevoegen van een schuifpui verbeterd ook het wooncomfort. Daarnaast maakt een schuifpui uw woning veiliger en kan het waarde van uw woning verhogen.

Bogers beschikt over de beste kwaliteit veilige schuifpuien in verschillende soorten zoals: hefschuifpui, ventilatie-kiepschuifpui en Slimline schuifpui. Een andere vorm van de schuifpui is de vouwwand, deze open je op de manier die je zelf fijn vindt: volledig of gedeeltelijk.

Schuifpui inbraakwerend

Heb je een mooi belichte woonkamer en een naadloze aansluiting tussen de woonkamer en je tuin, dan kan veiligheid niet ontbreken natuurlijk. Isolatiewaarde en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Bogers. Om te beginnen wordt de schuifpui geplaatst met HR ++ beglazing, ook wel inbraakwerend glas. Dit glas werkt ook nog eens zeer isolerend dus alleen maar beter. Dankzij het Inbraakwerend hang- en sluitwerk heeft een inbreker geen schijn van kans.

Onderhoudsarm

Voor de schuifpuien van bogers kan je kiezen uit verschillende materialen; aluminium, hardhout en kunststof. Schuifpuien van Bogers zijn altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Als Bogers een schuifpui plaatst, wordt er een garantie verstrekt van 10 jaar. Ondanks deze garantie is onderhoud nauwelijks nodig aan de hoge kwaliteit schuifpuien van Bogers, enkel de hardhout schuifpuien hebben eens in de 5 tot 8 jaar onderhoud nodig.

Wil jij ook een schuifpui laten plaatsen door de specialisten van Bogers? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*