Hardhouten kozijnen

Voor wie echte hardhouten kozijnen wilt, biedt Bogers maatwerk op basis van FSC® gecertificeerd Meranti hardhout. Kozijnen van hardhout hebben een natuurlijke en warme uitstraling en zijn daardoor erg geliefd. Het onderhoud van hardhouten kozijnen valt erg mee door de juiste bewerking. Dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Heeft u daar vragen over? U kunt altijd uw vraag stellen aan één van de medewerkers van Bogers. Wij leveren onze hardhouten kozijnen standaard met HR++ beglazing en volgens Politiekeurmerk gespecificeerd hang- en sluitwerk. Op deze manier maken wij het gebruik van uw kozijn gemakkelijk.

FCS keurmerk

Pas de kozijnen naar uw wens aan
Hardhouten kozijnen zijn in vele verschillende uitvoeringen leverbaar. Qua kleuren en afwerking heeft u zelf invloed op het uiterlijk van de kozijnen. U kunt voor veel details kiezen als u bijvoorbeeld een klassieke uitstraling wilt. Daarbij heeft u door de jaren heen alle vrijheid om de kleur naar wens aan te passen. Wilt u meer zien van de keuze die u heeft in kozijnen? Bezoek dan ook eens onze showroom en vraag een offerte aan.

Wilt u dit schilderonderhoud voorkomen? Dan bevelen wij van harte onze kunststof kozijnen in diverse (niet van echt te onderscheiden) houtdesigns aan. Met uitstekende isolatiewaarden als bijkomend voordeel.

Voordelen hardhouten kozijnen:

 • 10 jaar garantie;
 • Uitstekende isolatie (warmte en geluid);
 • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
 • Kozijnen op maat;
 • Kleur kozijnen aanpasbaar

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*