Serre of tuinkamer; het verschil

We zitten graag buiten als het weer dat toelaat. Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de Nederlanders graag vaker buiten wilt zijn. Belangrijke oorzaak voor het binnenblijven zijn de weersomstandigheden. Wij Nederlanders willen graag dat buitengevoel ervaren om te genieten van de natuur om gezond te zijn en om tot rust te komen. Bij Bogers hebben wij oplossingen paraat om het wooncomfort te optimaliseren. Wij kunnen op verschillende manieren de invloeden van het weer verkleinen met onze magnifieke aanbouwconstructies. Vaak wordt er gedacht aan een serre. Maar wat is een serre? En wat zijn de andere opties?

Geen wind of regen met een tuinkamer

In dit blog gaan we verder in op het verschil tussen een serre en een tuinkamer. Wanneer sommige mensen denken aan een serre, beelden ze zich eigenlijk een tuinkamer in. Beide opties houden negatieve weersomstandigheden tegen, maar een tuinkamer doet dit in iets mindere mate. Een tuinkamer is namelijk een gebouwde kamer tegen uw woning aan. Dit kan met verschillende materialen geplaatst worden, zoals met glas! Het voordeel van de tuinkamer is dat het wind- en waterdicht is. U kunt langer genieten van de lente, herfst en zomerse dagen.

Het gehele jaar door genieten met een serre

Een serre daarentegen wordt één geheel met uw woning. Van een serre kunt u dus het gehele jaar door genieten, omdat deze naast wind- en waterdicht, ook geïsoleerd is. Voor een serre wordt de muur van uw woning doorgebroken en vervolgens wordt de geïsoleerde serre gebouwd. Een serre behoeft dus een grotere verbouwing dan een tuinkamer. Een serre zal daarom dan ook meer kosten met zich meebrengen dan een tuinkamer. Een serre is zeker de investering waard, gezien u elk seizoen het buitengevoel kunt ervaren. Zo wordt genieten van uw tuin, de natuur en rust een stuk gemakkelijker!

Een serre is dus weldegelijk iets anders dan een tuinkamer. Denkt u eens rustig na over de functies en voordelen van zo’n soort uitbouw. Vervolgens zijn er nog een aantal zaken waarover u keuzes kunt maken, maar om het gemakkelijk te maken denken wij graag met u mee.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*