Parallax effect

Serre aanbouwen

WEGENS DE ENORME VRAAG NAAR ONZE SERRES ZIJN WIJ OP DIT MOMENT NIET INSTAAT OM NIEUWE SERREOPDRACHTEN AAN TE NEMEN.

Met een serre extra genieten van uw huis? Een serre is een prachtige uitbouw die uw huis aan uw tuin verbindt. Het is een extra ruimte, overdekt en toch geeft het een vrij buitengevoel. Een serre geeft een luxe uitstraling aan uw woning en geeft een weids uitzicht.

Stijl van uw serre

Wanneer u eraan denkt een serre aan te bouwen, heeft u uw eigen wensen. Iedere serre is anders en is maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan het soort dak, wilt u een plat dak of een schuin dak van glas? En wilt u een moderne of klassieke stijl aan uw serre? Bogers levert exclusieve serres en bij Bogers kunt u volledig zelf invulling geven aan de uitstraling. Deze luxe woonserres worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en zijn volop van fraaie en unieke details voorzien. Wij creëren een duurzaam en onderhoudsarm eindresultaat die de authentieke uitstraling van hout en aluminium combineert met fraaie uitgesneden details. Bogers is tevens specialist in knikarmschermen, uitvalschermen, windschermen of serre- en verandazonwering. Wij maken dus uw wensen werkelijkheid.

Serre uitbouw, vintage modern

Inspiratie serres

Een serre of aanbouw kent vele mogelijkheden en elke beslissing hierin dient weloverwogen te zijn. Bogers staat bekend om haar vakkundige advies, uitmuntende kwaliteit en goede service waarbij wij u begeleiden in het gehele traject, van A tot Z. Dit traject begint bij onze showroom te Beuningen waar we u allerlei serres en mogelijkheden kunnen laten zien. Voor inspiratie kunt u altijd onze showroom bezoeken, maar ook op onze website kunt u mooie foto’s van serres of andere uitbouw bekijken.

Op deze website vindt u meer informatie over onze werkwijze en producten. Bogers is tevens expert op het vlak van minimalistische raam- en schuifsystemen. Deze lenen zich uitstekend om te worden toegepast in combinatie met een serre of uitbouw.

Maak een afspraak of Ga naar Bogers Excellent

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*