Geïsoleerde serre

WEGENS DE ENORME VRAAG NAAR ONZE SERRES ZIJN WIJ OP DIT MOMENT NIET INSTAAT OM NIEUWE SERREOPDRACHTEN AAN TE NEMEN.

serre geeft u veel meer woonruimte, extra genieten van uw woning dus! Een geisoleerde serre houdt in dat u uw huidige woning een stuk verlengt. Het voordeel daarvan is dat deze serre wordt geïsoleerd, zodat u de serre het gehele jaar door kunt gebruiken en dat uw serre onderdeel wordt van uw woning. Bogers adviseert u een geïsoleerde serre, wanneer u elk seizoen wilt genieten van uw serre met extra woonruimte.

Wanneer u een geïsoleerde serre laat plaatsen, kunt u in zomer én winter genieten van meer woonruimte en comfort! U krijgt meer licht in uw woning en u zal meer verbinding voelen met uw tuin en dat terwijl u overdekt zit; beschermd van regen en wind. Het creëert een luxe gevoel, zeker als u voor een optie kiest met openslaande deuren.

Voordelen geïsoleerde serre:

 • 10 jaar garantie;
 • Comfort;
 • Hoge isolatiewaarden;
 • Luxe uitbouw;
 • Maatwerk;
 • Persoonlijk ontwerp;
 • Voor alle jaargetijde

Isolatiewaarde van uw serre

De platte daken zijn geïsoleerd met hardschuimen sandwichpanelen en maken een isolatiewaarde van (U) tot 0,13W/m²K. Hiermee kan het klimaat in de woonserre optimaal worden gecontroleerd en dat zorgt ervoor dat u een hoogwaardige woonruimte heeft waarin u ook in de winter optimaal van het uitzicht van uw tuin kan genieten! Ook de schuine (glazen) daken, zijn vanzelfsprekend optimaal geïsoleerd.

Uw serre past bij uw wensen

Elke door Bogers geleverde serre is uniek en specifiek afgestemd op uw wensen en passend bij het karakter van uw woning. De mogelijkheden om uw droomserre te realiseren zijn dan ook eindeloos, met een riante keuze uit accessoires, zoals verlichting en zonwering. De screens en zonwering in onze collectie zijn ontwikkeld voor vele jaren gebruik en u kunt kiezen voor zowel handmatige als elektrisch bediening. Er is voor ieder wat wils. Van modern tot klassiek, met of zonder plat dak constructie.

Maak een afspraak of Ga naar Bogers Excellent

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*