Showroom Bogers Kozijnen Beuningen

De showroom van Bogers Kozijnen bevindt zich in Beuningen (Gld), vlakbij Nijmegen. In de showroom van bijna 1000m2 kunt u dakkapellen, deuren en kozijnen van dichtbij bekijken. Heeft u via deze website inspiratie en nieuwe ideeën opgedaan? Ook dan bent u in de showroom van harte welkom om het assortiment op ware grootte te zien en de kwaliteit ervan te ervaren. In de showroom, die u vindt aan de Platinawerf 2 in Beuningen, kunt u al uw wensen bespreken op het gebied van:

  • Kozijnen
  • Deuren: voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren
  • Dakkapellen: polyester en traditionele dakkapellen
  • Schuifpuien
  • Vouwdeuren
  • Serres: geïsoleerd en niet-geïsoleerd
  • Gevelbekleding

Tevens vindt u in onze showroom alle bijbehorende accessoires voor bovenstaande producten. Denk aan horren voor uw kozijnen en deuren en verschillende soorten zonwering, zoals rolluiken, screens en zonneschermen.

Maak een afspraak

Kunststof, aluminium en houten dakkapellen, kozijnen, deuren en meer

Bogers werkt met kunststof, aluminium en hout. Welk soort materiaal zoekt u voor uw dakkapel, kozijnen, deuren of serre? In de showroom kunt u de verschillende materialen goed bekijken en om advies vragen bij onze adviseurs. Zij informeren u over de mogelijkheden met betrekking tot kleur, vorm en materiaalkeuze. Daarnaast weten zij u meer te vertellen over isolatiewaarden en inbraakveiligheid. In de showroom kunt u eventueel een persoonlijke prijsberekening laten maken op basis van de door u gemaakte keuzes. Zo krijgt u van ons alle relevante informatie over toegepaste materialen en hun kwaliteitskenmerken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Maak een afspraak.

Showroom Bogers Beuningen 9

Bezoek de showroom van Bogers Kozijnen Beuningen

Een bezoek brengen aan de showroom van Bogers Kozijnen? Breng ook gerust uw kind(eren) mee. In de showroom vermaken zij zich prima in de kinderspeelhoek die voorzien is van speelgoed, tekenmateriaal en een tv met leuke kinderfilms. Kortom, de kinderspeelhoek biedt genoeg speel- en kijkplezier. Prettig voor uw kind en voor u.
Openingstijden showroom
De showroom met kozijnen, dakkapellen, deuren en serres is geopend van maandag tot en met zaterdag, van 10 uur tot 17 uur. Wilt u de showroom liever ’s avonds, op zondag of tijdens een feestdag bezoeken? Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak. Onze showroom is goed te bereiken met de auto. Dus bekijk dé perfecte kozijnen, schuifpuien, serres of dakkapel in Nijmegen.

Over Bogers Kozijnen BV

Bogers Kozijnen BV levert sinds 1980 kwaliteitskozijnen, -dakkapellen, -deuren en -serres. Kwaliteit staat voorop. Niet voor niets hanteert Bogers Kozijnen BV 15 jaar garantie.