Stalen kozijnen look

De look van stalen kozijnen is erg populair. En waarom ook niet? De uitstraling is heel stoer, robuust en industrieel. Stalen kozijnen kennen we nog van woningen uit de jaren 30 of van karakteristieke gebouwen. Die stijl en het karakter zijn erg geliefd en daar zijn we erg blij mee! Stalen kozijnen kunnen overal geplaatst worden. Binnen en buiten, in bedrijven en woningen. Dit type kozijn is ook erg mooi in restaurants en cafés.

Waar we iets minder blij mee zijn is de prijs van staal. Daarnaast kan in staal geen dik (isolatie-)glas verwerkt worden. 2 nadelen aan een heel mooi product en zonde om te kiezen voor minder mooie kozijnen, vanwege de prijs of sterkte! Hoe ideaal zou het zijn als er een andere optie is? Kunnen we voor een lagere prijs en betere kenmerken toch hetzelfde effect krijgen? Ja zeker! Aluminium kozijnen met staal look is hét antwoord. Aluminium is net als staal heel erg strak én sterk, met onze coating ziet het er ook nog eens precies hetzelfde uit.

Aluminium kozijnen met staal look

Wil je graag stalen kozijnen in je interieur, maar vind je het toch wel erg prijzig? En wil je ook niet beperkt worden in het glasgebruik? Onze tip is om te gaan de ‘stalen kozijnen look’ met behulp van aluminium kozijnen! Ze zijn echt goedkoper, maar verder net zo mooi. We kunnen aluminium een speciale coating geven en daarmee bootsen we de authentieke uitstraling perfect na. Ideaal dus.

Aluminium staat sowieso bekend om haar kracht en om het dragen van grote raamoppervlaktes. Daarbij is aluminium ook zo flexibel en sterk om dikker glas te kunnen dragen. Ook prettig als je kozijnen wilt die (deels) buiten worden geplaatst. Aluminium wordt daarom vaak gebruikt voor serres en tuinkamer met heel dunne kozijnprofielen. Ben je geïnteresseerd in de stalen kozijnen look met aluminium? Je kunt contact met ons opnemen en wij zullen je er meer over vertellen. In onze showroom kan je ook de producten zien en voelen.

Net zoals staal en aluminium heeft ieder materiaal heeft haar eigen karakter. Het komt aan op kenmerken als isolatiewaarde, sterkte, prijs en onderhoud. Meer weten over materialen en kozijnen? Lees hier meer over kozijnen, HR ++ glas en garantie.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*