Subsidie HR++, kozijnen en deuren

Je huis beter laten isoleren met kozijnen en hoogrendementglas wordt beloond! Sinds 15 september 2016 is er een nieuwe isolatiesubsidie waarmee het mogelijk is om een deel (20%) van de kosten terug te krijgen na plaatsing. Huiseigenaren kunnen subsidie aanvragen voor aanvullende energiebesparende maatregelen, zoals isolerende deuren en energiezuinige kozijnen.

De Rijksoverheid stelt  €35.700.000 beschikbaar voorlopig tot januari 2018. Als je geïnteresseerd bent om je kozijnen te vervangen, dan is dit het moment!

Subsidie Energiebesparing eigen woning (SEEW)

Hoe kan ik dan 20% van het factuurbedrag terugverdienen? Huiseigenaren ontvangen subsidie als zij minimaal twee energiebesparende maatregelen nemen, zoals hoogrendementsglas en gevelisolatie. Huiseigenaren die dat doen, kunnen vervolgens subsidie aanvragen voor aanvullende energiebesparende maatregelen, zoals isolerende deuren en energiezuinige kozijnen.

Vervangt u uw glas door HR++ glas dan moet de U-waarde maximaal 1,2 zijn en bij triple-glas een U-waarde van maximaal 0,8 zijn. De U-waarde geven de isolatiewaarde van het materiaal aan. Bij Bogers hoef je je hier geen zorgen om te maken, want wij voldoen ruimschoots aan de maximale U-waarden

Als u ook de volledige kozijnen, deuren en/of een schuifpui laat vervangen door goede isolerende vervangers, heeft u recht op deze subsidie. De nieuwe kozijnen moeten dan wel een maximale U waarde hebben van 1,5. En bij de nieuwe deuren moet dit een maximale U waarde hebben van 2,0. Ook hier voldoet Bogers ruimschoots aan.

subsidie kozijnen Bogers

Voorwaarden subsidie HR++, kozijnen  en deuren

 • Je bent eigenaar van de woning en woont er zelf. Je hebt de woning dus niet verhuurd.
 • Je hebt enkel recht op de subsidie wanneer u minimaal 2 energiebesparende maatregelen neemt
 • Om de subsidie aan te vragen, moet je een offerte hebben geaccepteerd.
 • Subsidieaanvraag voor start werkzaamheden indienen.
 • Vanaf de datum van de subsidiebeschikking heb je als huiseigenaar 4 maanden de tijd om de maatregelen te laten uitvoeren.
 • Deze subsidie kan slechts eenmaal per woning uitbetaald worden en bedraagt maximum 25.000 euro.

Maak een afspraak

Ja, ik wil subsidie, hoe nu verder?

Maak een afspraak met Bogers in de showroom en laat je adviseren voor alle mogelijkheden.

Je kunt de subsidie aanvragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.nl. Je kunt tot 31 december 2018 deze subsidie aanvragen. Op = Op, dus onderneem snel actie en neem contact op met Bogers en haal je voordeel.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*