Geniet met een luxe terrasoverkapping maximaal van uw buitenruimte

Een slank en met aluminium geprofileerde terrasoverkapping met water, wind, zonwerend en elektrisch screen dak. Een terrasoverkapping biedt u bescherming tegen de elementen naar buiten. Het kan ook losstaand geplaatst worden in tegen stelling tot een knikarmscherm. Hierdoor kan het terras het middenstuk van de tuin bedekken. Een terrasoverkapping is daarnaast dé plek waar u vrienden en familie ontvangt, waar u geniet van een goed boek of waar u wellicht thuis gaat werken op doordeweekse dagen. Daarom moet dit verlengstuk van uw woning helemaal aan uw wensen voldoen, passen binnen uw budget en haarfijn aansluiten op uw persoonlijke smaak. Wij helpen u hier graag mee. U kunt altijd onze showroom bezoeken!

Maatwerk is mogelijk als u een overkapping uitzoekt

Het beste van alles? Maatwerk is altijd mogelijk als u een overkapping uit gaat zoeken bij een specialist. Dit betekent dus ook dat de overkapping bij u thuis in wordt gemeten en netjes bij u aan huis wordt gemonteerd. U geniet van een volledige ontzorging en de overkapping is binnen de kortste keren gerealiseerd. Dit zorgt weer voor minimale hinder op de dag dat de overkapping bij u aan huis wordt geleverd.

Stel uw luxe terrasoverkapping zelf samen

Een specialist voorziet u van een passend advies

Gelukkig hoeft het realiseren van een overkapping helemaal niet zo lastig te zijn. Door dit proces te laten realiseren door een specialist, zoals wij. U krijgt van onze specialist alles te horen over de designs en een specialist weet erg goed wat voor soort ontwerp naadloos aansluit op de stijl van uw woning.

Maak een afspraak

Leverancier: Wilms.be

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*