Vergroot uw buitengeluk met een serre

Een serre plaatsen? Dit zijn de voordelen hiervan

Met een serre kan u uw buitengeluk enorm vergroten. Het plaatsen hiervan brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Welke voordelen zijn dit precies? Bogers heeft ze voor u op een rijtje gezet. Lees snel verder voor meer informatie.

Een serre is erg mooi

Een serre staat in werkelijk iedere woning prachtig. U creëert een mooie glazen ruimte met uitzicht op de tuin. Omdat er veel natuurlijk licht naar binnen komt, kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Daarnaast kan u de serre in dezelfde stijl als uw kozijnen maken. Zo creëert u een mooi samenhangend geheel.

Goedkoper dan een aanbouw

Een serre is als het ware een uitbouw, waarmee u de huidige ruimte in uw woning uitbreidt. Het is goedkoper dan aanbouw en zorgt tevens voor een nog mooier resultaat.

Uw woning wordt meer waard

Kiest u voor een serre, dan zal uw woning in waarde stijgen. Doordat u meer woonoppervlak hebt zal een potentiële koper graag wat meer betalen voor een woning met een prachtige serre.

Uw huis wordt eenvoudiger verkocht

Wilt u uw woning verkopen, dan maakt een serre meteen indruk op potentiële kopers. Dit betekent dat u weinig problemen zal hebben met het verkopen van uw woning.

U krijgt een groter woonoppervlak

Plaatst u een serre, dan neemt het aantal vierkante meters oppervlak van uw woning toe. Hierdoor voelt uw woning ook ruimer en heeft u meer plek voor uw spullen. Ook voelt uw woning door een serre veel opener aan. Hetzelfde geldt voor een dakkapel, waarbij u meer ruimte creëert en u de ruimte praktischer kunt indelen.

U creëert een ideale omgeving voor planten

Een serre is een warme en lichte plek. Laten dat nu net de ideale omstandigheden voor bepaalde planten zijn. In een serre kunnen veel planten dan ook volop groeien. Kies ervoor de overgang tussen uw tuin en woning nog kleiner te maken door meerdere planten een mooie plek te geven in de serre.

U kunt hem vergunningsvrij plaatsen

U kunt uw serre zonder vergunning plaatsen. Welke voorwaarden hieraan verbonden zijn, kunt u eenvoudig opvragen bij de gemeente. Wanneer u ervoor zorgt dat uw bouwwerk aan de eisen van de gemeente voldoet, heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen hiervan.

Serre plaatsen? Zet Bogers in

Wilt u een serre laten plaatsen? Kies dan voor de specialisten van Bogers. Wij hebben alle kennis in huis om uw woning van een mooie serre te voorzien. Dit doen wij geheel op maat en volgens uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst bij het plaatsen van een serre.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*