Waarom uw kozijnen vervangen?

Ondanks dat kozijnen een lange levensduur hebben, komt er een tijd dat uw kozijnen aan vervanging toe zijn. Heeft u last van afbladderende verf, tocht door de enkele beglazing of kleine beschadigingen? Dit zijn signalen dat uw kozijnen aan vervanging toe zijn.

Merkt u dat uw kozijnen toe zijn aan vervanging? Wij nemen dit graag voor u uit handen. Bij Bogers hebben we jarenlange ervaring met het plaatsen en vervangen van kozijnen. Het vervangen van kozijnen heeft een aantal voordelen:
– Lagere energierekening
– Betere veiligheid
– Mooie uitstraling

Lagere energierekening

Heeft u oude kozijnen? Dan is de kans groot dat u onnodig veel stookkosten betaalt. Oude kozijnen zijn vaak slecht geïsoleerd en hebben enkele beglazing. Dit zorgt niet alleen voor tocht, maar ook voor veel warmteverlies. Tegenwoordig zijn kozijnen voorzien van optimale isolatie. Kozijnen die goed isoleren hebben een U-waarde van 1,3 of lager. Het vervangen van uw kozijnen is een investering die u op den duur weer terugverdient.

Betere veiligheid

Kozijnen vervangen wordt vaak gedaan bij huizen waar de veiligheid niet meer gewaarborgd is. Tegenwoordig zijn er kozijnen die voldoen aan de verschillende SKG-keurmerken. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en veiligheid. Kozijnen met dit keurmerk houden inbrekers buiten en dragen bij aan een veiligere woning. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen woning.

Mooie uitstraling

Extra isolatie en veiligheid zijn natuurlijk al goede redenen om uw kozijnen te vervangen, maar dit heeft ook effect op de uitstraling van uw woning. Oude kozijnen zien er vaak slechter uit, dit doet afbreuk aan de uitstraling van uw gehele woning. Laat uw woning weer stralen door het vervangen van uw kozijnen.

Hulp nodig?

Bij Bogers hebben we jarenlange ervaring met kozijnen en weten we alles over nieuwste mogelijkheden. We maken voor ieder type ruimte perfect passende kozijnen, met grote zorgvuldigheid en afgestemd op uw wensen. Het plaatsen van uw kozijn gebeurt altijd professioneel door ons eigen montageteam, omdat het van belang is dat er zorgvuldig en goed wordt gemonteerd. Neem vooral contact op met Bogers als u nog vragen heeft omtrent de kozijnen.

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*