dakkapel Bogers
dakkapel-slaapkamer-2-min

Dakkapellen

Onderzoek heeft aangetoond dat een dakkapel plaatsen de beste investering is die u in uw woning kunt doen. Een dakkapel tovert onbruikbare hoeken om tot leefbaar woonvolume met een optimale lichtinval. Door de rechte, ruime raamkozijnen wordt uw kamer ruimer en lichter. Daarvoor is in veel gevallen niet eens een vergunning nodig!

Een dakkapel plaatsen is dus een wijze keuze. Gemaakt van duurzame, onderhoudsvrije materialen met hoge isolatiewaarden staan onze dakkapellen voor hoogwaardig wooncomfort. Bijkomend voordeel: uw dakkapel wordt geplaatst in één dag! Dit is dankzij onze pre-fab behandeling; uw dakkapel of nokverhoging wordt op basis van nauwkeurige metingen kant en klaar gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom, heel dichtbij Nijmegen. Hier kunt u alle dakkapellen in verschillende vormen, materialen en kleuren bekijken, voelen en ervaren!

Naar keuze verzorgen onze monteurs ook de volledige afwerking van de binnenzijde tot volwaardige slaapkamer of studieruimte. Wanneer onze vakkundige monteurs bij u thuis aan de slag gaan, kunnen ze ook naast de dakkapel voor een geïntegreerd hemelwater afvoersysteem en optionele binnenafwerking zorgen. Omdat Bogers staat voor kwaliteit en wooncomfort kunnen wij tevens zorgen voor een onzichtbare airco in uw dakkapel. Wij leveren de Breeze Hub, lees er op onze website meer over!

Uitvoeringen van uw dakkapel

Uiteraard adviseren we u over de kwaliteit en mogelijkheden van ieder model dakkapel. De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in verschillende vormen en kwaliteitsvolle materialen, namelijk:

Uiteraard is het ook mogelijk om een dakkapel van ander materiaal of in andere vormen te kiezen. Ons uitgebreide assortiment biedt altijd een dakkapel die naadloos aansluit op uw wensen en uw woning. Het materiaal en uw wensen hebben invloed op de prijs van een dakkapel. De kosten van een dakkapel lopen vanwege dit soort keuzes altijd uiteen.

Types dakkapellen
Een dakkapel kopen doet u niet iedere dag. Wij helpen u bij de verschillende keuzes:

 • Traditionele pre-fab dakkapel, afgewerkt met Trespa ®, Keralit ®, aluminium, hout of zink. Schuin dak of plat dak mogelijk.
 • Polyester pre-fab gegoten dakkapellen, met verschillende buitenstructuren. Alleen met plat dak uitvoerbaar.
 • Traditionele pre-fab nokverhoging, traditioneel opgebouwde kapel afgewerkt met Trespa ®, Keralit ®, aluminium, hout of zink. Schuin dak of plat dak is mogelijk. Dankzij de mogelijkheid van een pre-fab nokverhoging is het mogelijk een nokverhoging binnen 2 dagen te plaatsen!

dakkapel kozijnen Bogers kraan

Gezinsuitbreiding? Plaats een dakkapel!

Is er bij u sprake van (kans op) gezinsuitbreiding en twijfelt u of u genoeg ruimte in huis heeft? Mogelijk heeft u nog niet nagedacht over de optie om een dakkapel of nokverhoging aan uw woning toe te voegen. Het is een ideale manier om een schuine muur te veranderen in een rechte muur inclusief raam, waardoor u meer ruimte en licht krijgt. U krijgt een volledige slaapkamer, met optimaal wooncomfort!

Dakkapel renovatie

Is uw oude dakkapel slechts aan renovatie toe? Bij een dakkapel renovatie, zorgt Bogers voor een onderhoudsarm en goed geïsoleerd eindresultaat dat een leven lang meegaat. Indien de dakkapel een heel grote renovatiebeurt nodig heeft kunnen we u ook informeren over de gehele dakkapel vervangen door een nieuwe!

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*