dakkapel Bogers
dakkapel slaapkamer 2 - copy

Dakkapel op maat

Ieder huis en ieder dak is anders, daarom plaatst Bogers dakkapellen op maat. Een dakkapel op maat sluit aan bij de vorm van uw dak en is in stijl van uw woning. Het is niet aan te raden om een standaard maat dakkapel op uw woning te plaatsen. Kies voor het door u gewenste materiaal en de grootte. Ook een dakkapel met lichtkoepel is mogelijk!

Prefab dakkapel op maat

Bogers heeft de productie van een dakkapel op maat in eigen beheer. Hierdoor kan de dakkapel geheel volgens uw wensen en in de stijl van uw woning worden gemaakt. De dakkapel wordt in de fabriek op maat gemaakt. We doen dit door een mal op maat te maken en vervolgens gieten we uw dakkapel. Echt een dakkapel als gegoten dus! Vervolgens hoeft de prefab dakkapel enkel op het dak van uw woning te worden gemonteerd. De montage van uw prefab dakkapel op maat gebeurt binnen één dag, zodat de overlast van het opbouwen en monteren van uw dakkapel beperkt blijft en het kost u niet teveel tijd.

dakkapel plat schuin punt en nokverhoging Bogers

Op maat gemaakte dakkapellen zijn verkrijgbaar als plat dak, puntdak, schuin dak of als nokverhoging. De meest voorkomende dakkapel is een dakkapel met platdakconstructie.

Meestal hoeft er voor een dakkapel met plat dak geen vergunning te worden aangevraagd. Voor een op maat gemaakte dakkapel met puntdak, schuin dak of nokverhoging moet meestal wel een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Welk type dakkapel er op uw dak past? Laat u inspireren door onze fotogalerij met op maat gemaakte dakkapellen, of kijk eens rond in uw eigen buurt.

Bekijk onze typen dakkapellen en vraag ons om advies.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*