dakkapel Bogers
dakkapel slaapkamer 2 - copy - copy

Dakkapel vervangen of renoveren

Heeft u een vermoeden dat uw dakkapel vervangen of gerenoveerd moet worden, maar weet u niet precies wat er moet gebeuren? Het kan zijn dat uw dakkapel (inbraak)schade heeft opgelopen of dat het hout is gaan rotten. Het beste dat u in zo’n geval kunt doen, is vrijblijvend advies vragen bij één van onze medewerkers. Het advies hangt namelijk van de mate van de schade.

Vervangen dakkapel

Bogers weet dat een dakkapel veel voordelen heeft en dat deze een goede waardevermeerdering is voor uw huis. Echter, wanneer de dakkapel verouderd of beschadigd is, is vernieuwing een hele goede keuze. Een vervangende dakkapel zal waarschijnlijk ook meer en verbeterde mogelijkheden met zich meebrengen. Zo zal een nieuwe dakkapel waarschijnlijk beter zijn op het gebied van isolatie en onderhoud.

Renovatie dakkapel

Is het nodig uw huidige dakkapel te renoveren? Vooral bij kleine beschadigingen zal renoveren zin hebben. Eerst zullen we samen met u bepalen wat uw wensen zijn met betrekking tot de renovatie van uw dakkapel. Wanneer uw dakkapel dusdanig beschadigd is, kan het slimmer zijn alsnog te kiezen voor vervangen. Zo kunnen wij uw dakkapel bijvoorbeeld goed isoleren en conform de nieuwste eisen renoveren. Wij werken met duurzame materialen kunnen een dakkapel in de fabriek op maat maken. Op die manier kan een dakkapel in één dag op uw dak geplaatst worden!

Onderdelen voor een dakkapel
Bij een dakkapel kunt u kiezen voor verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor Keralit ® kunststof schroten met een niet van echt te onderscheiden houtnerfstructuur. Ook heeft u de mogelijkheid de boeiboorden en zijwangen te bekleden met Trespa ®: een glad plaatmateriaal dat duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en leverbaar is in alle RAL-kleuren en verschillende houtdesigns.
Naast het onderhoudsvriendelijk bekleden van de zijwangen en boeidelen vervangt Bogers ook de kozijnen door nieuwe exemplaren, uitgevoerd in onderhoudsarme materialen zoals kunststof en voorzien van isolerende HR++ beglazing.

Ruim assortiment bij Bogers

Wij hebben een groot assortiment, dus het zal u wellicht verbazen wat er allemaal mogelijk is. Zo hebben wij voor uw dakkapel ook ruime keuzes uit kozijnen. Of u een vast kozijn, een draaikiep kozijn, vouwwand, een volledige gevel of een renovatie van uw gehele woning wilt laten verzorgen. Geen probleem. Ook heeft u de keuze voor onderhoudsvrije kunststof, nostalgische houten of de stevige aluminium kozijnen in alle mogelijke kleuren en uitvoeringen. Ons assortiment verzekert u van een gepaste keuze wat naadloos aansluit op uw woning.

Dus weet u niet precies wat u met uw huidige dakkapel wilt? Laat u dan adviseren door ons vakkundige team! Tevens kunt u een kijkje nemen in de showroom, om een goed beeld te vormen van de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*