dakkapel Bogers
dakkapel slaapkamer 2

Dakopbouw met nokverhoging

Een nokverhoging is een alternatief van de dakkapel. Een nokverhoging geeft namelijk nog meer ruimte, aangezien het dak verhoogd wordt. Zo ontstaat er met een nokverhoging dus in de breedte én hoogte meer ruimte. Vooral op een zolder, waar men met moeite kan staan, is een nokverhoging een aanwinst. Het zorgt ervoor dat er meer ruimte komt om te staan, en ook de breedte is er meer ruimte, om bijvoorbeeld spullen neer te zetten. Ook voegt de nokverhoging natuurlijk licht toe wanneer er kozijnen in worden geplaatst. Door de extra ruimte en door het licht, creëert de nokverhoging een extra prettige leefruimte! Een nokverhoging maakt van uw bijna onbruikbare zolder, een praktische ruimte en maakt uw woning veel waardevoller.

Voordelen Nokverhoging

 • 15 jaar garantie op uw nokverhoging;
 • Onderhoudsarm;
 • Keuze uit trespa, keralit, aluminium, zink of hout;
 • Keuze kunststof, hardhout of aluminium kozijnen;
 • Isolatieglas HR ++;
 • Nokverhoging op maat.
 • Door onze pre-fab uitvoering is het plaatsen binnen 5 dagen klaar.

nokverhoging-enkelzijdig-bogers

Nokverhoging; eenzijdig of tweezijdig?

Bogers geeft u graag advies wanneer u nadenkt over een nokverhoging! We geven u aan waar u rekening mee moet houden. Denkt u bijvoorbeeld aan een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging? Een eenzijdige nokverhoging houdt in dat u kiest voor een nokverhoging aan één kant van uw woning. Een tweezijdige nokverhoging houdt in dat u kiest voor een verhoging aan beide kanten van uw huis. Wist u ook al dat u een vergunning aan moet vragen?

Nokverhoging in 5 dagen geplaatst
Bogers levert dakkapelen in een pre-fab uitvoering. Het voordeel daarvan is dat de uitbouw dan al in de fabriek op maat is gemaakt en wanneer deze klaar is, kan de dakkapel snel geplaatst worden. Wist u dat dit alleen bij Bogers ook mogelijk is met de nokverhoging? Ons team zorgt voor uiterst precieze opmetingen, waarna de nokverhoging op maat gemaakt wordt. Het plaatsen van de nokverhoging kost vervolgens enkel 5 dagen! Dit betekent minimale overlast voor u en snel genieten van extra ruimte & licht!

nokverhoging-dubbelzijdig-bogers

Vergunning voor uw nokverhoging

Voor een nokverhoging moet u een vergunning aanvragen. Voor een dakkapel is dat vaak niet nodig, maar omdat een nokverhoging een grotere verandering is, is een vergunning wel nodig. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning? De adviseurs van Bogers helpen u erbij! Houd er rekening mee dat de goedkeuring van de aanvraag van de vergunning enige tijd kan duren.

Kom onze showroom bezoeken om prachtige voorbeelden te bekijken. Bij Bogers leveren we u goede service en kwaliteit. We geven u de tijd om uw keuze te maken en adviseren u in uw keuze, of u nu kiest voor een dakkapel, nokverhoging of toch een andere uitbouw.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*