Kunststof deur

Onze kunststof deuren zijn ideaal omdat kunststof zo goed is aan te passen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hieronder de voordelen van een kunststof deur:

Kunststof deuren zijn duurzaam
Kunststof deuren zijn duurzaam dankzij de milieuvriendelijke productie, lange technische levensduur, het voorkomen van houtkap, besparing op energieverbruik en de mogelijkheid tot recyclen. Een kunststof kozijn van Bogers is dus een investering in de toekomst.

Perfect passend
Bij Bogers beseffen we ons als geen ander dat elke woonwens uniek is. Dat maakt elk project tot een uitdaging met een perfect passende individuele oplossing als doel. Zo ook voor uw kunststof deur; de kunststof gieten we in een mal, waardoor deze als gegoten past!

Vriendelijk in onderhoud
Kostbaar schilderonderhoud aan de deuren van uw woning behoort tot het verleden. Zonder concessies te doen aan de uitstraling.

Een kunststof deur is zuinig met energie
Het hoogwaardige materiaal leidt tot optimale isolatie, zodat u op uw energierekening bespaart.

Houtlook bij kunststof deuren
Dankzij de houtnerffolies en verschillende opties kunt u de deur niet meer van echt hout onderscheiden.

Ongekende inbraakveiligheid
Thuis is synoniem voor veilig en wij dragen daaraan bij met doordachte inbraakwerende oplossingen voor uw deuren. Dat uw veiligheid hoog in ons vaandel staat bewijzen het eigen gepatenteerde sluitsysteem en ons testcentrum waar u zelf de proef op de som kunt nemen.

Bent u al overtuigd van dit materiaal? Stel dan samen met ons team uw ideale deur samen! Bij twijfel kunt u altijd nog onze website doorlezen of in onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*