Kozijnen vervangen

Is uw huidige kozijn aangetast door nat weer of door schade? Geen onderhoud meer? Of wilt u gewoon vernieuwing en gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden. Uw kozijnen vervangen, zorgt in ieder geval voor gemak en een verhoogd wooncomfort. Kies voor de kwaliteit van Bogers. De kwaliteit van Bogers kozijnen is uitermate goed, waardoor de kozijnen jarenlang mee gaan. U heeft gegarandeerd kwaliteit in huis. Wij adviseren u de mogelijkheden goed te bekijken, er is de laatste jaren namelijk veel ontwikkeld op het gebied kozijnen. Zo zijn er bijvoorbeeld ontwikkelingen geweest op het gebied van glas, zonwering en ventilatie. Alles om uw wooncomfort te verbeteren. Laat u hierover adviseren door onze experts in de showroom.

Verbeterd wooncomfort
We kunnen uw kozijnen voorzien van zaken zoals beglazing, zonwering en ventilatie. We leveren bijvoorbeeld hoogwaardig glas, zoals driedubbele beglazing en zonwerend glas. Maar er zijn meer opties die uw wooncomfort vergroten. Laat bijvoorbeeld een rooster plaatsen tussen het glas of in een apart paneel, om de constante ventilatie te behouden. Om uw woning koel te houden zijn er bovendien opties om de warmte van de zon te weren.

Garantie op uw kozijn

Lever niet in op kwaliteit! Bij Bogers zorgen we voor duurzame en onderhoudsvriendelijke producten en materialen, waarbij altijd gelet wordt op een perfecte isolatiewaarde en veiligheid. Daarnaast geven wij u 10 jaar garantie op onze kwaliteitskozijnen, niet alleen op montage, maar ook op het blijven functioneren van het kozijn én de kleurechtheid.

Zelf testen? Bezoek onze showroom in Beuningen, zeer dichtbij Nijmegen. Daar zijn kozijnen in verschillende materialen te bekijken, te voelen en te testen! We laten u uiteraard alles zien, bijvoorbeeld over de inbraakveiligheid.

kozijnen aluminium lent bij Nijmegen Bogers 5

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*