Kunststof kozijnen

Kozijnen zijn ook zo af en toe aan vernieuwing toe en hoe ideaal is het dan om kunststof kozijnen te plaatsen. Hier vindt u alles wat u wilt weten over kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben vooral veel voordelen op het gebied van uw wooncomfort en geven uw woning een mooie uitstraling. Wat is er verder allemaal zo prettig aan kunststof kozijnen?

Voordelen kunststof kozijnen:

 • 10 jaar garantie;
 • Uitstekende isolatie (warmte en geluid);
 • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
 • Lange levensduur;
 • Onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden;
 • kosten besparend;
 • Kozijnen op maat;
 • U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren.

Een duurzaam product
Kunststof kozijnen zijn zeer duurzaam dankzij de milieuvriendelijke productie, lange technische levensduur, het voorkomen van houtkap, besparing op energieverbruik en de mogelijkheid tot recyclen. Een kunststof kozijn van Bogers is dus een investering in de toekomst.

Als gegoten in uw woning
Bij Bogers beseffen we ons als geen ander dat elke woonwens uniek is. Dat maakt elk project tot een uitdaging met een perfect passende individuele oplossing als doel. Zo ook voor uw kunststof kozijn; de kunststof gieten we in een mal, waardoor deze perfect passend is.

Vriendelijk in onderhoud
Kostbaar schilderonderhoud aan de kozijnen van uw woning behoort tot het verleden. Zonder concessies te doen aan de uitstraling, want door de authentieke houtnerfstructuur, verdiepte profielen en mogelijkheid voor een stompe verbinding in de hoeken van het kozijn is het kunststof niet van echt hout te onderscheiden.

Een kunststof kozijn is zuinig met energie
De combinatie van hoogwaardige materialen en het ingenieuze meerkamersysteem leidt tot optimale isolatie. Dit zorgt samen met de standaard HR++ beglazing voor ongekend hoge isolatiewaarden, zodat u fors op uw energierekening bespaart.

Houtlook bij kunststof kozijnen
Dankzij de houtnerffolies en verschillende opties kunt u de kozijnen niet meer van echt hout onderscheiden.

Ongekende inbraakveiligheid
Thuis is synoniem voor veilig en wij dragen daaraan bij met doordachte inbraakwerende oplossingen in uw kozijn. Dat uw veiligheid hoog in ons vaandel staat bewijzen het eigen gepatenteerde sluitsysteem en ons testcentrum waar u zelf de proef op de som kunt nemen.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*