Schuifpui plaatsen

Een schuifpui laten plaatsen in uw huis, transformeert uw complete woning! Het is de ideale oplossing als u uw tuin of terras bij uw woonkamer wilt betrekken. Automatisch krijgt u meer licht in uw woning en een schuifpui geeft u een ruimer gevoel! Een schuifpui is een goede investering in uw woning en levert veel woonplezier. Gebruikersgemak is natuurlijk ook erg belangrijk, voor elke leeftijd. Bogers weet wat haar klanten belangrijk vinden. Heeft u bijvoorbeeld weleens gedacht aan een drempelloze schuifpui of een schuifpui met ventilatie? Bij Bogers hebben we daar veel over nagedacht en daar hebben we mooie oplossingen voor. U kunt kiezen hoe groot het raamoppervlakte wordt en hoe smal de kozijnprofielen worden. Bij Bogers houden we daarnaast altijd rekening met beveiliging, om inbraak te voorkomen.

Balkon- en terrasbeglazing
Naast geïsoleerde schuifpuien kunt u bij Bogers ook terecht voor balkon- of terrasbeglazing. Deze ongeïsoleerde beglazingssystemen beschutten u voor regen en wind, zonder licht of uitzicht te belemmeren.

U kunt bij ons kiezen uit vier typen schuifpuien:

Hefschuifpui

Deze schuifpui opent van links naar rechts. U kunt kiezen tussen de materialen hardhout, aluminium en kunststof. De hefschuifpui is vrijwel drempelloos te monteren en voorzien van een hendelmechanisme waarmee het schuivende gedeelte op elke gewenste stand kan worden vastgezet. Hierdoor zijn verschillende openingen of kierstanden mogelijk. Zo’n soort schuifpui is leverbaar in kunststof, aluminium en hardhout. Allen zijn standaard voorzien van HR++ beglazing.

Ventilatie-kiepschuifpui

De ventilatie-kiepschuifpui heeft een schuivend gedeelte dat op een kiepstand te zetten is. Naar keuze creëert u zo een kleine opening om te ventileren of zet u het schuivende gedeelte helemaal open voor een royale doorgang. Leverbaar in kunststof (ook met houtnerfstructuur) en standaard voorzien van HR++ beglazing.

Slimline schuifpui

Informeer voor maximale lichtinval en uitzicht naar onze minimalistische schuifpui oplossingen. Daarmee realiseren wij op basis van de smalst mogelijke aluminium kozijnprofielen enorme raamoppervlakken uit één stuk.

schuifpui Bogers nieuwegein 2

Garantie op uw schuifpui

Schuifpuien van Bogers zijn altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Isolatiewaarde en veiligheid staan hoog in het vaandel. Over alle vaste delen door ons geleverd en gemonteerd wordt een garantie verstrekt van 10 jaar. Levensduur van mechanische delen zoals hang- en sluitwerk zijn afhankelijk van gebruik en vandaar bieden we u hier een garantie op van 5 jaar, afbouwend met 20% per jaar. Daarnaast hebben wij bij Bogers ons eigen montageteam. Dit betekent dat zij zeer bekend zijn met onze werkwijze en producten. Wist u dat onze monteurs wekelijks een schuifpui plaatsen?! U kunt zich dus voorstellen hoe vakkundig zij dit doen.

Onze showroom te Beuningen is uitgerust met een testcentrum waarin u zelf de kozijnen kunt testen op duurzaamheid en inbraakwerendheid. Kom langs en overtuig uzelf!

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*