Verschillend materiaal voor uw deuren

Voor buitendeuren zijn er verschillende materialen. Wij hebben voor u de beste materialen geselecteerd om voor het beste wooncomfort te zorgen. Wij leveren u goede service, de juiste materialen en de beste kwaliteit. Wilt u weten hoe we dat doen? Bezoek ons dan in onze showroom waar u deuren kunt bekijken en waar onze medewerkers voor u klaar staan. Lees hieronder de kenmerken per materiaal.

Kunststof deur

Wanneer u een nieuwe deur in uw woning wilt, is het onze wens dat u kwaliteit krijgt en extra wooncomfort. Onze kunststof deuren zijn daarvoor ideaal omdat kunststof zo goed is aan te passen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo sluit een kunststof deur altijd perfect aan op uw woning. Wilt u bijvoorbeeld een deur met houtstructuur, dan kunnen we dat voor u maken. Nu rest enkel nog de keuze voor de beglazing, ventilatie of eventuele verlichting. Onze kunststof deuren zijn scherp geprijsd en we bieden uiteraard perfecte service tijdens het plaatsen van uw kunststof deur. Lees hier meer over kunststof deuren.

Hardhouten deur

Gaat u het liefst voor klassieke deuren van hardhout? Een goede en authentieke keuze, vanwege de warme uitstraling van dit mooie natuurproduct. Tevens is een hardhouten deur recyclebaar. Bij Bogers kunt u altijd uw ideeën voorleggen en wij adviseren u dan zo goed mogelijk. De deur maken wij op maat, met de kleuren en vormen die u wenst. Omdat wij elke deur zelf maken, kunt u gemakkelijk kiezen voor een strakke rechte deur, of juist een deur met ronde rand.

Nog een voordeel van onze hardhouten deuren: dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Kunt u meteen voor een andere kleur kiezen, mocht u daaraan toe zijn. Meer weten over houten deuren.

Aluminium deur

Wanneer u het belangrijk vindt dat uw deuren duurzaam en licht zijn, is het wellicht slim om te kiezen voor aluminium deuren. Qua stijl is dan ook alles mogelijk en een belangrijk voordeel van aluminium deuren is de goede isolatie. En wenst u een moderne uitstraling? Ook dan is een deur van aluminium een goede keuze. Zo’n deur is bestand tegen alle weersomstandigheden en heeft weinig onderhoud nodig. Ideaal toch?
Lees hier meer over aluminium deuren.

Bekijk op onze website foto’s van mensen die u voorgingen bij het kopen van een deur. Een passend zijraam is bijvoorbeeld een mooie aanvulling. Onze adviseurs bij Bogers kunnen u goed helpen en denken met u mee. Dus wilt u jarenlang plezier hebben van een prachtige deur? Neem dan contact met ons op. Van elk project maken wij een succes.

Montage gebeurt vakkundig en snel door onze ervaren monteurs. Bogers levert kwaliteit en dus kunt u na het plaatsen van de deur jarenlang genieten. Onze ervaring is dat klanten zorgeloos wooncomfort ervaren, bekijk hier wat klanten van ons vinden. Alsnog bieden wij garantie, daar kunt u naar vragen bij onze medewerkers.

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*