Aluminium kozijn

Aluminium kozijnen geven uw ruimte een stijlvolle en elegante uitstraling. Wist u dat we het materiaal aluminium verschillende uitstralingen kunnen geven? Dankzij dit karakter is aluminium een product met eindeloos veel mogelijkheden. Dankzij het sterke en stevige karakter van aluminium zijn er echter nog meer mogelijkheden! Omdat aluminium zo stevig is, is het mogelijk om grote raamoppervlaktes te creëren met zeer weinig profilering. Ook volstaat minimalistisch hang- en sluitwerk bij een aluminium kozijn. Het effect? Een groot en ruimtelijk gevoel dankzij veel glaswerk. Zo’n kozijn van Bogers gaat vanwege de bijzondere kwaliteit tientallen jaren mee en ook isoleren de aluminium kozijnen erg goed. Door de eindeloze mogelijkheden in profielkeuzes van klassieke tot zeer slanke designs, met of zonder sierranden, is een aluminium kozijn een plezier om naar te kijken. Maar er zijn nog veel meer goede redenen om voor dit lichte en duurzame materiaal bij Bogers te kiezen:

Voordelen aluminium kozijnen:

 • 10 jaar garantie;
 • Goede isolatie (warmte en geluid);
 • Inbraakwerend hang- en sluitwerk;
 • Lange levensduur;
 • Onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden;
 • Kozijnen op maat;
 • U kunt kiezen uit alle RAL kleuren

aluminium-kozijnen door bogers in Weurt

Duurzaam en onderhoudsvrij

Door de robuustheid en weerbestendigheid van het aluminium kozijn behoort onderhoud tot het verleden. Doordat de RAL-kleur van uw keuze bij hoge temperatuur op het kozijn wordt gemoffeld, is er sprake van een hoge mate van kleurvastheid. Een aluminium kozijn gaat levenslang mee en het materiaal leent zich na recycling uitstekend voor een tweede leven. Bovendien is het niet noodzakelijk om aluminium te schilderen, wat het gebruik van schadelijke stoffen beperkt en dit is dus beter voor het milieu.

Energiebesparend
Het ingenieuze systeem van Bogers aluminium kozijnen zorgt voor een goede thermische onderbreking en bijbehorende gunstige isolatiewaarden. De besparing op uw energiekosten is daarmee optimaal.

Exclusief
Indien u op zoek bent naar mooie aluminium deuren zit u goed bij Bogers. Bogers Kozijnen B.V. is leverancier van:

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*