Kozijn plaatsen

Een kozijn zorgt voor mooi lichtinval en een moderne uitstraling aan uw woning. Doordat kwalitatief goede kozijnen ook de kou buiten houden, verhogen kozijnen bovendien uw wooncomfort. Kozijnen zijn er dan ook in verschillende soorten maten en materialen. Een nieuw kozijn plaatsen of oude kozijnen vervangen biedt kansen om u van meer gemakken te voorzien. Denk aan een betere veiligheid (minder kans op inbraak), geen onderhoud meer, maar ook hoogwaardig of zonwerend glas, zonwering en ventilatie. Lees op onze site alles over kozijnen en bezoek onze showroom, want bij Bogers hebben we jarenlange ervaring met kozijnen, maar ook weten we alles over nieuwste mogelijkheden. Alleen de beste materialen worden gebruikt, om u goede kwaliteit en gebruiksgemak te leveren voor een eerlijke prijs.

Bogers maakt voor ieder type ruimte perfect passende kozijnen, met grote zorgvuldigheid en afgestemd op uw wensen. Het plaatsen van uw kozijn gebeurt altijd professioneel door ons eigen montageteam. Bogers heeft een eigen montageteam, omdat het van belang is dat er zorgvuldig en goed wordt gemonteerd. Het is dus een gegeven dat ons team inmiddels ruime ervaring heeft opgebouwd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe kozijn.

Drie uitvoeringen kozijnen:

 • Kunststof, is een onderhoudsvrij product en is standaard beglaasd met HR ++ glas
 • Aluminium, is een onderhoudsvrij product en is standaard beglaasd met HR ++ glas
 • Hardhout, is standaard beglaasd met HR++ glas

Bogers werkt uitsluitend met hoogstaande merken:

Kunststof:

 • Aluplast
 • Schüco
 • Deceuninck

Aluminium:

 • Aliplast
 • Schüco
 • Deceuninck
 • Reynaers

Weinig onderhoud aan uw kozijn

Het fijne aan kozijnen is, is dat ze weer en wind buiten houden, u heeft dus geen last van tocht of regen! Kozijnen houden dit tegen en hebben dus best het één en ander te doorstaan. Prettig aan de kozijnen van Bogers is dat deze dankzij goede behandelingen onderhoudsarm zijn! Enkel een keer uw kozijn schoonmaken, volstaat om uw kozijn jarenlang mee te laten gaan. De houten kozijnen hebben iets meer onderhoud nodig; dankzij de dubbele gegronde voorbehandeling hebben deze kozijnen slechts eens in de 5 tot 8 jaar een schilderbeurt nodig. Daarnaast zorgt de hoogwaardige techniek voor hoge isolatiewaarden, optimale inbraakveiligheid en zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

kozijnen aluminium lent bij Nijmegen Bogers 5

Garantie op uw kozijn

Kozijnen van Bogers zijn altijd duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Isolatiewaarde en veiligheid staan hoog in het vaandel. Op onze kwaliteitskozijnen hoeft u dan ook niet in te leveren op kwaliteit. Daarom geven wij 10 jaar garantie, niet alleen op montage, maar ook op het blijven functioneren van het kozijn én de kleurechtheid.
Onze showroom te Beuningen is uitgerust met een testcentrum waarin u zelf de kozijnen kunt testen op duurzaamheid en inbraakwerendheid. Kom langs en overtuig uzelf!

Maak een afspraak

Bel mij terug

of bel zelf 024-6777277  Toestemming om uw gegevens te bewaren*

  Maak een afspraak

  En laat u informeren door een van onze adviseurs

  Bezoek onze showroom

  plan een afspraak in en beleef het zelf

  Bel mij terug   Toestemming om uw gegevens te bewaren*

   Bel Bogers zelf

   Bericht Bogers

   Heeft u een vraag? Bericht ons

    Toestemming om uw gegevens te bewaren*